• Netherland
  • Valuta:
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Goedkeuring

alle leveringen zijn onderhevig aan goedkeuring van uw betaling. Als de gegevens van uw bestelling niet exact overeenkomen met de gegevens in het bezit van uw bank de opdracht niet zal worden goedgekeurd. We zullen niet in staat om uw bestelling zending worden geleverd totdat wij contact met u gemaakt heb en verkregen de juiste gegevens.

Aangetekend ontvangst

een handtekening nodig zal zijn bij de levering van de goederen aan u voor. ontvangst van een handtekening op het afleveradres wordt het bewijs dat de bestelling aan u is geleverd. als je niet in om te ontvangen en te ondertekenen voor de goederen, zal u een kaart te vertellen hoe u contact opnemen met de vervoerder te verzamelen of te herschikken levering worden achtergelaten. Zie onze veelgestelde vragen voor meer informatie.

Vriendelijk Notice

Als u de tracking nummer niet ontvangen meer dan 3 dagen na het plaatsen van de bestelling, kan uw e-mail server hebben gezien als spam. In dat geval kunt u contact met ons op voor hulp bij het opsporen bestellingen '. U moet contact opnemen met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat en niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile voorwerpen terug aan u worden geretourneerd.

Verzending

Klanten kunnen verwachten om hun correct ingevulde bestelling afgeleverd zo snel als we kunnen, afhankelijk van de uiteindelijke bestemming. Een werkdag is van maandag tot vrijdag, met uitzondering van het weekend en op feestdagen.

Voor uw veiligheid worden alle pakketten uw handtekening bij de levering.

We zijn trots op onze reputatie voor kwaliteit, en als om welke reden u ontevreden bent over uw aankoop, zullen wij u niet helpen een uitwisseling of terugbetaling.

Levertijd

Zodra de verwerking is voltooid, wordt de tijd van doorvoer is afhankelijk van de scheepvaart snelheid die u selecteert wanneer u de kassa. Economie scheepvaart duurt meestal 7 tot 15 dagen, afhankelijk van de plaats van herkomst van de zending en de bestemming (levertijd kan langer in afgelegen gebieden of in het geval dat een pakket niet kan worden afgeleverd bij de eerste poging te nemen).