• Netherland
  • Valuta:
Naar huis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Persoonlijke gegevens

Wanneer we persoonlijke gegevens van u verzamelen in verband met een transactie kunnen we wat informatie over die transactie uit te pakken in een anoniem formaat en deze combineren met andere anonieme informatie. Deze anonieme informatie wordt gebruikt en geanalyseerd alleen op een geaggregeerd niveau te helpen ons te begrijpen trends. Niets van deze informatie wordt beoordeeld op individueel niveau. Als u niet wilt dat uw transactiegegevens op deze manier gebruikt, kunt u zich afmelden bij de bestelling of verzoek podium.

Politiek

Het is onze missie om elke klant met authentieke producten te leveren tegen de beste prijs, terwijl het verstrekken van ongeëvenaarde klantenservice en 100% gegarandeerde tevredenheid. We hebben in de schoen bedrijf al jaren werken en met veel van de hoogst gewaardeerde website verkopers op de markt - in deze jaren hebben we veel over de producten en de mensen die ze kopen geleerd.

Door de toegang tot schoenen onlineshop, gaat u akkoord met deze gebruiksvoorwaarden en alle toepasselijke wet- en regelgeving. Naast het feit dat als enige verantwoordelijk voor de naleving van de geldende lokale wetgeving, het gebruik van onze website vormt uw akkoord met de volgende voorwaarden.

Het risico van verlies

Door de toegang tot deze site, gaat u akkoord met onze winkel, haar gelieerde ondernemingen, werknemers, agenten, of derden content providers vrij daarvan te houden van aansprakelijkheid voor eventuele schade als gevolg van informatie of inhoud van deze site, of het gebruik of het niet beschikbaar zijn, met inbegrip van verloren of beschadigde gegevens, of directe, indirecte, speciale, gevolgschade, compenserende of incidentele schade.

Privacybeleid

De bescherming van gegevens is een kwestie van vertrouwen en uw privacy is belangrijk voor ons. We zullen daarom alleen gebruik maken van uw naam en andere informatie die betrekking heeft op u op de manier die in dit Privacybeleid. We zullen alleen informatie wanneer het nodig is te verzamelen voor ons om dat te doen en we zullen alleen informatie verzamelen als het om onze omgang met jou relevant is.

We zullen alleen uw gegevens te houden voor zo lang als we ofwel verplicht zijn door de wet of als relevant zijn voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld is. Kunt u de site bezoeken en doorbladeren zonder persoonlijke gegevens te verstrekken. Tijdens uw bezoek aan de site die u anoniem blijven en op geen enkel moment kunnen wij u identificeren, tenzij u een account op de site en log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.